Rosinarullid
Värske croissanti taigen täidetud vaniljekastme ja rosinatega. Kodus valmistatud variant prantuse rosinasaiast. Tõeliselt maitsev igal kellaajal.
Koostisosad
- 1 purk Danerolles Croissant Classic
- 6-8 spl vaniljekastet
- peotäis rosinaid
- 1 muna pintseldamiseks
Ettevalmistusmeetod
Rosinarullid
- Eelkuumutage ahi temperatuurini 180 ° C
- Avage purk, keerake taigen välja ja rullige lahti
- Vajutage lõikekohad kokku, et luua üks suur tükk taignat.
- Määrige vaniljekaste taignale
- Puistake taignale ka rosinad
- Keerake taigen tagasi rulli ja lõigake rull kuueks viiluks.
- Asetage viilud küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.
- Vispeldage muna ja pintseldage rosinarullide välisküljed.
- Küpsetage 15 minutit, kuni rosinarullid on kuldpruunid.