Rosinarullid

Värske croissanti taigen täidetud vaniljekastme ja rosinatega. Kodus valmistatud variant prantuse rosinasaiast. Tõeliselt maitsev igal kellaajal.

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 6-8 spl vaniljekastet
  • peotäis rosinaid
  • 1 muna pintseldamiseks

Ettevalmistusmeetod

Rosinarullid
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini  180 ° C
  2. Avage purk, keerake taigen välja ja rullige lahti
  3. Vajutage lõikekohad kokku, et luua üks suur tükk taignat.
  4. Määrige vaniljekaste taignale
  5. Puistake taignale ka rosinad
  6. Keerake taigen tagasi rulli ja lõigake rull kuueks viiluks.
  7. Asetage viilud küpsetuspaberiga kaetud  küpsetusplaadile.
  8. Vispeldage muna ja pintseldage rosinarullide välisküljed.
  9. Küpsetage 15 minutit, kuni rosinarullid on kuldpruunid.