Kaneelitäht

Otsite ideaalset jõulupüha hommikusööki? Proovige seda meeldivat kaneelitähte, mis on valmistatud croissanti taignast.

Koostisosad

  • 2 purki Danerolles Croissant Classic
  • Või
  • Kaneel
  • Valge suhkur
  • Vispeldatud muna

Ettevalmistusmeetod

Kaneelitäht
  1. Avage Danerolles purgid ja rullige taignad välja ning lõigake rullid keskelt pooleks. Nüüd on teil 4 poolikut rulli, kaks kummastki purgist.
  2. Võtke ette kaks poolikut rulli ning rullige need koos üheks tükiks, lamedaks nagu pannkook. Kokku on teil kaks lamedat ringi.
  3. Määrige ühe ringi peale võid ja kaneeli. Seejärel asetage teine ring kaneeli ja võiga kaetud ringi peale.
  4. Asetage veeklaas taigna keskele ning lõigake neli sektorit, liikudes klaasist ringi väljapoole. Lõigake iga sektor veelkord pooleks nii, et saate kokku 8 riba. Seejärel Lõigake 8 riba veelkord pooleks nii, et saate 16 väikest, peenikest riba.
  5. Nüüd võtke kaks kõrvuti olevat taingatükki oma kätte ja keerake need keerdu väljapoole, keerates kaks korda. Mõlema taigna välimised otsad pigistage kokku, et jääks üks tükk.
  6. Korrake terve ring samamoodi.
  7. Katke kaneelitäht pintseldatud munaga ja valge suhkruga.
  8. Küpestage 180° C juures 20-25 minutit kuni on kuldpruun.