Kaneelitäht
Otsite ideaalset jõulupüha hommikusööki? Proovige seda meeldivat kaneelitähte, mis on valmistatud croissanti taignast.
Koostisosad
- 2 purki Danerolles Croissant Classic
- Või
- Kaneel
- Valge suhkur
- Vispeldatud muna
Ettevalmistusmeetod
Kaneelitäht
- Avage Danerolles purgid ja rullige taignad välja ning lõigake rullid keskelt pooleks. Nüüd on teil 4 poolikut rulli, kaks kummastki purgist.
- Võtke ette kaks poolikut rulli ning rullige need koos üheks tükiks, lamedaks nagu pannkook. Kokku on teil kaks lamedat ringi.
- Määrige ühe ringi peale võid ja kaneeli. Seejärel asetage teine ring kaneeli ja võiga kaetud ringi peale.
- Asetage veeklaas taigna keskele ning lõigake neli sektorit, liikudes klaasist ringi väljapoole. Lõigake iga sektor veelkord pooleks nii, et saate kokku 8 riba. Seejärel Lõigake 8 riba veelkord pooleks nii, et saate 16 väikest, peenikest riba.
- Nüüd võtke kaks kõrvuti olevat taingatükki oma kätte ja keerake need keerdu väljapoole, keerates kaks korda. Mõlema taigna välimised otsad pigistage kokku, et jääks üks tükk.
- Korrake terve ring samamoodi.
- Katke kaneelitäht pintseldatud munaga ja valge suhkruga.
- Küpestage 180° C juures 20-25 minutit kuni on kuldpruun.