Šokolaadi-banaani croissant

Võtke mõlemast maailmast parim ja nautige neid maitsvaid šokolaadi-banaani croissante.  Kõige maitsvam suupiste, mida võite ette kujutada.

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 1 banaan
  • Šokolaadi või šokolaadikreemi
  • Vispeldatud muna pintseldamiseks
  • Valikuliselt hakitud sarapuupähkleid või mandleid

Ettevalmistusmeetod

Šokolaadi-banaani croissant
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini 180 ° C.
  2. Avage purk ja keerake taigen välja. Lõigake taigen mööda lõikejooni, et saaksite kuus kolmnurka.
  3. Asetage igasse kolmnurka tükike banaani ja šokolaadi.
  4. Rullige kolmnurgad kokku nii, et saate croissanti kuju ja veenduge, et täidis jääks sisse.
  5. Asetage croissantid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile ja pintseldage munaga. Puistake peale hakitud sarapuupähkleid või mandleid.
  6. Küpsetage ahjus 180 ° C juures 12-15 minutit.
  7. Võtke croissantid ahjust välja ja laske neil veidi jahtuda, nii et šokolaad muutub natukene tahkemaks. Nautige!