Šokolaadi-banaani croissant
Võtke mõlemast maailmast parim ja nautige neid maitsvaid šokolaadi-banaani croissante. Kõige maitsvam suupiste, mida võite ette kujutada.
Koostisosad
- 1 purk Danerolles Croissant Classic
- 1 banaan
- Šokolaadi või šokolaadikreemi
- Vispeldatud muna pintseldamiseks
- Valikuliselt hakitud sarapuupähkleid või mandleid
Ettevalmistusmeetod
Šokolaadi-banaani croissant
- Eelkuumutage ahi temperatuurini 180 ° C.
- Avage purk ja keerake taigen välja. Lõigake taigen mööda lõikejooni, et saaksite kuus kolmnurka.
- Asetage igasse kolmnurka tükike banaani ja šokolaadi.
- Rullige kolmnurgad kokku nii, et saate croissanti kuju ja veenduge, et täidis jääks sisse.
- Asetage croissantid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile ja pintseldage munaga. Puistake peale hakitud sarapuupähkleid või mandleid.
- Küpsetage ahjus 180 ° C juures 12-15 minutit.
- Võtke croissantid ahjust välja ja laske neil veidi jahtuda, nii et šokolaad muutub natukene tahkemaks. Nautige!