Vürtsikas pizza kanaga

Kas te otsite originaalset varianti kanapizzast? See vürtsikas kanaroog tomatikastme, mee, tšillikastme, küüslaugu ja paprikaga on garanteeritud õnnestumine kogu perele. Maitsev eine ning sobib ka ideaalselt snäkiks.

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 100 g tomatikastet
  • 200 g kanafileed
  • 1 punane sibul
  • 1 kollane paprika
  • 2 spl tšillikastet
  • 1 spl mett
  • 1 spl sojakastet
  • 1 küüslauguküüs
  • Väheke oliiviõli praadimiseks

Ettevalmistusmeetod

Vürtsikas pizza kanaga
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini 180 ° C.
  2. Katke küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
  3. Avage pakend, rullige taigen lahti ning vajutage taigna lõikejooned kokku. Pange taigen küpsetuspaberile.  Taigna külgedele vormida kõrgendatud servad, kahekordistades tainast.
  4. Tehke kahvliga taignasse mõned augud.
  5. Määrige tomatikaste taigna põhjale.
  6. Lõigake kanafilee väikesteks tükkideks ja praadige vähese oliiviõliga 5 minutit, seejärel lisage tšillikaste, mesi, magus sojakaste ja hakitud küüslauk. Laske kastmel natuke pakseneda.
  7. Samal ajal lõigake paprika ja punane sibul viiludeks.
  8. Jaotage paprika ja sibul taigna põhjale.
  9. Kui kanakaste on pisut paksenenud siis lisage ka see taignale.
  10. Küpsetage pizzat 25-30 minutit.