Eesti
Peida filtrid

Viinisai

Kas olete näinud neid saiakesi ka pagaritöökojas? Viinisaia on tegelikult lihtne valmistada- croissanti taigen koos vanillikastmega. Nautige koos värskete puuviljadega!

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 120g (12 suurt teelusikat) vanillikastet
  • 1 muna pintseldamiseks

Kaunistamiseks:

 

  • Värsked vaarikad
  • Glasuur (tuhksuhkur ja vesi)

Vanillikaste:

 

  • 2 munakollast toatemperatuuril
  • 2 tl maisijahu
  • 240 ml piima
  • 1 spl suhkrut
  • 1/2 tl vaniljeekstrakti

Ettevalmistusmeetod

Viinisai
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini  180 ° C
  2. Avage purk ja keerake taigen horisontaalselt enda ette.
  3. Lõigake vertikaalsed jooned läbi nii, et saate 3 ristkülikut
  4. Lõigake 4 pikka riba igast ristkülikust.
  5. Võtke üks riba tainast ja keerake seda. Korda seda kõigi 12 ribaga.
  6. Võtke üks keerdudest ja tehke ümmargune korv. Vajutage tainast natuke, et see muutuks lamedamaks. Korrake seda, et saaksite 12 korvikest.
  7. Valmistage vanillikaste järgides allpool olevaid juhiseid. Pange igasse korvikesse 1 teelusikatäis vanillikastet.
  8. Kloppige 1 muna ja pintseldage muna õrnalt taignale.
  9. Küpsetage viinisaiakesi umbes 15 minutit.
  10. Valmistage glasuur segades tuhksuhkrut vähese veega.
  11. Lõpetuseks kaunistage saiakesed glasuuri ja vaarikatega.

 

Vanillikaste:

 

  1. Segage kannus kokku munakollased, maisijahu ja suhkur kuni on hästi segunenud.
  2. Soojendage kastrulis õrnalt piim ja vaniljeekstrakt , kuni see on soe, mitte keev. Eemaldage kuumuselt ning lisage piim munasegule.
  3. Seejärel kallake segu kastrulisse tagasi ja laske keema. Eemaldage kuumuselt ja segage, kuni segu on paks.