Täidetud croissant kanafileega

Kanasalati valmistamine on väga lihtne ja see on uskumatult maitsev, kui serveerida croissantiga. Te ei kahetse selle retsepti proovimist.

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 3 tk kana rinnafileed
  • 1tl karrit
  • Soola/pipart
  • Rohelist sibulat
  • 30g päikesekuivatatud tomateid
  • 200g crème fraîche
  • 1spl majoneesi
  • Vispeldatud muna pintseldamiseks
  • Valikuliselt peterselli ja/või peekonit

Ettevalmistusmeetod

Täidetud croissant kanafileega

Croissant

  1. Avage purk ja keerake taigen välja
  2. Lõigake taigen mööda lõikejooni, et saaksite kuus kolmnurka ja rullige kolmnurgad kokku nii, et saate 6 croissanti
  3. Asetage croissantid küpsetuspaberiga kaetud  küpsetusplaadile. Pintseldage munaga.
  4. Küpsetage  180 ° C juures umbes 15 minutit.

Kanasalat

  1. Keetke kana rinnafileed ja lõigake väikesteks tükkideks. Laske fileel jahtuda.
  2. Hakkige sibulad ja päikesekuivatatud tomatid.
  3. Valmistage salatikaste segades kokku crème fraîche, majonees, sool, pipar ja karri.
  4. Segage kana ja tükeldatud köögiviljad kastmega.
  5. Seejärel lõigake croissantid pealt pikkupidi pisut pooleks, et saaksite täita kanasalatiga.
  6. Valikuliselt viilutage peekonit peale või lisage hakitud petrselli kaunistamiseks.
  7. Nautige!