Eesti
Peida filtrid

Stiilsed ahjuõunad

Õunad, kaneel, rosinad: klassika, mida hinnata. Te võite nüüd hõlpsasti küpsetada neid värskelt magusaid ahjuõunu Kreeka pähklite ja datlitega. Yum yum yum!

Koostisosad

  • 2 purki Danerolles Croissant Classic
  • 6 suurt magusat õuna
  • 150 g datleid
  • 1 tl kaneeli
  • Peotäis Kreeka pähkleid
  • Peotäis rosinaid
  • 2 vanillikauna
  • Tuhksuhkrut kaunistamiseks

Ettevalmistusmeetod

Stiilsed ahjuõunad
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini 175 ° C.
  2. Koorige õunad ja õõnestage need noaga või lusikaga.
  3. Segage kokku datlid, kaneel, Kreeka pähklid, rosinad ja vanillikauna seest mustad seemnekesed.
  4. Täitke õunad seguga.
  5. Võtke taigen purgist välja, rullige lahti ja lõigake kolmeks võrdseks tükiks. Korrake sama teise purgiga. Katke õunad croissanti tagnaga. Vajutage taigna lõikejooned kokku ja veenduge, et õunad on täielikult kaetud taignaga.
  6. Tehke väike ava taignale, õunasaba kohal, et küpsetamise ajal õhk liiguks.
  7. Küpsetage ahjus 175 ° C juures 30-35 minutit, kuni ahjuõunad on kuldpruunid.
  8. Vahepeal lõigake vanillikaunad kolmeks.
  9. Eemaldage õunad ahjust, asetage vanillikaunad eelnevalt tehtud auku õuna ülaosas ning puistake tuhksuhkrut õunte peale.
  10. Serveerige soojalt!