Prantsuse röstsai, kaneeli ja Kreeka pähklitega
Kas te otsite ülimat retsepti hiliseks hommikusöögiks? Proovige meie ahjus küpsetatud Prantsuse röstsaia kaneeli ja Kreeka pähklitega.
Koostisosad
- 2 purki Danerolles Croissant Classic
- 6 muna
- 2 tl vanillisuhkrut
- 4 spl kaneeli
- 125 ml toidukoort
- Võid vormi määrimiseks
- 100 ml vahtrasiirupit
- Pakk Kreeka pähkleid
Ettevalmistusmeetod
Prantsuse röstsai, kaneeli ja Kreeka pähklitega
- Eelkuumutage ahi temperatuurini 180 ° C.
- Määrige küpsetusvorm võiga.
- Lõigake taigen mööda lõikejooni viiludeks (nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt). Seejärel voltige viilud õrnalt kokku ning asetage küpsetusvormi.
- Kausis kloppige munad lahti ning lisage koor, kaneel ja vanillisuhkur ja segage korralikult. Seejärel valage segu taignale nii, et segu voolab ka läbi taigna pragude.
- Küpsetage kuldpruuniks 25-30 minutit 180 ° C juures .
- Laske Prantsuse röstsaial jahtuda 15 minutit. Seejärel valage vahtrasiirupiga üle ja puistake Kreeka pähklitega.