Pirnipirukas

Kujutlege, et te lamate sooja pleedi all. Kaminas praksub tuli. Nüüd kujutage ette, et te naudite sooja pirukat ja joote teed. Täiuslik pilt!

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 6 pirni
  • 1 tl kaneeli
  • 100 g roosuhkrut
  • 100 g klassikalisi küpsiseid
  • 60 g sulatatud võid

Ettevalmistusmeetod

Pirnipirukas
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini  200 °C
  2. Määrige küpsetusvorm võiga ja katke roosuhkruga põhi ja servad. Ülejäänud roosuhkur jääb puru valmistamiseks.
  3. Katke vorm taignaga.
  4. Koorige pirnid, eemaldage südamik ja lõigake pikad viilud.
  5. Asetage pirniviilud taignaga kaetud põhjale.
  6. Valmistage puru segades kokku purustatud küpsised, roosuhkur, sulatatud või ja kaneel.
  7. Katke pirnid puruga.
  8. Küpsetage pirukat ahjus 200 ° C juures 25-30 minutit.