Õunaroosid

Kas soovite kedagi üllatada erilise hommikusöögiga? Te ei pea enam edasi otsima, pakkuge neile oma tehtud õunaroose. Croissant väljendamaks teie armastust ja tänulikkust.

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 2 punast õuna
  • 1/2 sidrunit
  • 1 spl aprikoosimoosi
  • 30 g suhrut
  • Näputäis kaneeli
  • Tuhksuhkrut

Ettevalmistusmeetod

Õunaroosid
  1. Eemaldage õunasüdamikud õuntest ja lõigake õunad pooleks.
  2. Lõigake õunad väga õhukesteks viiludeks
  3. Täitke kastrul poolenisti veega ning pigistage poolest sidrunist sidrunimahl vette.
  4. Asetage õunaviilud  kastrulisse.
  5. Kuumutage 3 minutit keskmisel kuumusel. Seejärel kallake vesi ära, kasutades sõela.
  6. Eelkuumutage ahi  temperatuurini 200 ° C
  7. Avage purk ja rullige taigen lahti.
  8. Vajutage taigna diagonaalsed lõikejooned kokku ning lõigake lahti vertikaalsed lõikejooned nii, et saate kolm riskülikut.
  9. Lõigake igast ristkülikust kolm-neli pikka riba.
  10. Katke ribad õrnalt aprikoosimoosiga, kasutades pintslit.
  11. Paigutage õunaviilud taignale nii, et kogu taigen on kaetud õuntega ja õunaotsad jäävad ühelt poolt üle taigna ääre.
  12. Puistake ribadele suhkrut ja kaneeli
  13. Ettevaatlikult keerake ribad rulli ja veenduge, et riba ots on taignaga ühenduses
  14. Katke muffinivormi servad võiga ning asetage roosid muffinivormi, et kuju püsiks rullis.
  15. Küpsetage roose ahjus umbes 20-25 minutit 200 ° C juures, kuni taigen on küpsenud.
  16. Kui roosid on jahtunud, puistake üle tuhksuhkruga.
  17. Nautige!