Õunaroosid
Kas soovite kedagi üllatada erilise hommikusöögiga? Te ei pea enam edasi otsima, pakkuge neile oma tehtud õunaroose. Croissant väljendamaks teie armastust ja tänulikkust.
Koostisosad
- 1 purk Danerolles Croissant Classic
- 2 punast õuna
- 1/2 sidrunit
- 1 spl aprikoosimoosi
- 30 g suhrut
- Näputäis kaneeli
- Tuhksuhkrut
Ettevalmistusmeetod
Õunaroosid
- Eemaldage õunasüdamikud õuntest ja lõigake õunad pooleks.
- Lõigake õunad väga õhukesteks viiludeks
- Täitke kastrul poolenisti veega ning pigistage poolest sidrunist sidrunimahl vette.
- Asetage õunaviilud kastrulisse.
- Kuumutage 3 minutit keskmisel kuumusel. Seejärel kallake vesi ära, kasutades sõela.
- Eelkuumutage ahi temperatuurini 200 ° C
- Avage purk ja rullige taigen lahti.
- Vajutage taigna diagonaalsed lõikejooned kokku ning lõigake lahti vertikaalsed lõikejooned nii, et saate kolm riskülikut.
- Lõigake igast ristkülikust kolm-neli pikka riba.
- Katke ribad õrnalt aprikoosimoosiga, kasutades pintslit.
- Paigutage õunaviilud taignale nii, et kogu taigen on kaetud õuntega ja õunaotsad jäävad ühelt poolt üle taigna ääre.
- Puistake ribadele suhkrut ja kaneeli
- Ettevaatlikult keerake ribad rulli ja veenduge, et riba ots on taignaga ühenduses
- Katke muffinivormi servad võiga ning asetage roosid muffinivormi, et kuju püsiks rullis.
- Küpsetage roose ahjus umbes 20-25 minutit 200 ° C juures, kuni taigen on küpsenud.
- Kui roosid on jahtunud, puistake üle tuhksuhkruga.
- Nautige!