Mustika Croissant
Croissant on suupiste. Croissant mustikate ja moosiga on enam kui suupiste. Vaadake allpool olevat retsepti.
Koostisosad
- 1 purk Danerolles Croissant Classic
- peotäis mustikaid
- 1 muna pintseldamiseks
- lusikatäis valget suhkrut
- mandlilaastud
Ettevalmistusmeetod
Mustika Croissant
- Eelkuumutage ahi temperatuurini 180 ° C
- Avage purk ja keerake taigen välja
- Lõigake taigen mööda lõikejooni, et saaksite kuus kolmnurka.
- Asetage kolmnurk enda ette nii, et pikk teravam ots jääks teist eemale.
- Asetage mõned mustikad taignasse ja keerake croissant kokku.
- Korrake seda kõigi kuue kolmnurkse taignaosaga ja asetage need küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.
- Kumerdage pisut croissante, et saaksite croissantile tuttava kuju.
- Pintseldage munakollasega.
- Puistake croissante suhkru ja mandlilaastudega.
- Küpsetage croissante 15 min kuni on kuldpruunid.