Lihapirukad
Mmm, pole kunagi olnud nii lihtne teha ise lihapirukaid. Maitsev, hõrgutav amps igaks peoks.
Koostisosad
- 1 purk Denerolles Croissant Party Mini’s
- 100g hakkliha
- 1 väike sibul
- 10g hakklihamaitseainet
- 4 spl karrikastet või ketšupit
- 1 muna
Ettevalmistusmeetod
Lihapirukad
- Eelkuumutage ahi temperatuurini 180 ° C
- Keerake taigen välja, rullige lahti ja lõigake vertikaalsed jooned läbi. Vajutage horisontaaljooned kokku, et saaksite 12 ristkülikukujulist taignatükki.
- Lõigake sibul hästi väikesteks tükkideks.
- Segage kokku lõigatud sibul, hakkliha, pool muna ja hakklihamaitseaine. Valmistage 12 väikest vorstikest.
- Määrige karrikastet või ketšupit taignale, asetage vorstike taigna keskele (nii, et hakkliha otsad oleksid natukene külgedelt paista) ja rullige.
- Asetage lihapirukad küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.
- Pintseldage pirukad järelejäänud munaga.
- Küpsetage pirukaid 10-15 min.