Kleepuvad kaneelirullid
Magus maitse ja meeldiv kaneelilõhn muudavad teie päeva. Proovige meie versiooni kleepuvatest kaneelirullidest Danerolles Croissant taignaga. Te ei kahetse seda.
Koostisosad
- 1 purk Danerolles Croissant Classic
- 50g võid (toatemperatuuril)
- 4 spl kaneeli
- 4 spl valget suhrut
- 100g tuhksuhkrut
Ettevalmistusmeetod
Kleepuvad kaneelirullid
- Laske või temperatuuril tõusta toatemperatuurini
- Segage või nelja lusikatäie kaneeliga
- Avage Klassikaline Croissant ja laotage rull lahti
- Sulgege lõikejooned sõrmedega, et saaksite ühe suure taigna
- Kasutage nuga, et panna kaneeli ja või segu taignale
- Puistake üle valge suhkruga
- Keerake taigen tagasi rulli ja lõigake kuueks tükiks
- Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile
- Küpsetage ahjus temperatuuril 180-200°C umbes 15 minutit
- Glasuuri valmistamiseks segage kokku tuhksuhkur vähese veega
- Laske kaneelirullidel pärast küpsemist jahtuda ja katke glasuuriga, kasutades väikest lusikat.
- Nautige!