Kaneelirullid
Nii pühapäeva hommikul kui ka mõnel pimedamal õhtupoolikul, need kaneelirullid pakuvad tõelist maitsenaudingut.
Koostisosad
- 1 purk Danerolles Croissant Classic
- 50g toasooja võid
- 2 spl kaneeli
- 3 spl valget suhkrut
- 3 spl pruuni suhkrut
- Tuhksuhkrut (valikuline – glasuuriks)
Ettevalmistusmeetod
Kaneelirullid
- Avage purk, rullige taigen lahti ning vajutage taigna lõikejooned kokku.
- Segage kokku toasoe või, kaneel, valge suhkur ja pruun suhkur ning määrige taignale võinoaga. Ärge unustage ka nurgad korralikult määrida.
- Rullige taigen kokku ja lõigake viilud.
- Asetage kaneelirullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Küpsetage eelkuumutatud ahjus 180 ° C juures u. 15-20 minutit, hoidke silm peal – kõik ahjud küpsetavad natukene erinevalt.
- Kui kaneelirullid on värskelt küpsetatud ja kuumad, serveerige ilma glasuurita. Kui mitte, siis valmistage glasuur tuhksuhkru ja vähese veega ning lisage kaneelirullidele.
- Nautige:)