Jõulupuu pidusai
Maitsvad moosirullid. Mis oleks veel pidulikum kui see jõulupuu jõululaupäeva hommikulauas? Piisavalt suur, et jagada terve perega!
Koostisosad
- 2 purki Danerolles Croissant Classic
- 2 x 6 tl moosi
- Tuhksuhkrut kaunistamiseks
- Sõstraid kaunistamiseks
Ettevalmistusmeetod
Jõulupuu pidusai
- Eelkuumutage ahi temperatuurini 180/200 ° C.
- Avage esimene purk ja keerake taigen lahti köögipinnal.
- Vajutage lõikejooned kokku ja määrige 6 tl moosi taignale.
- Keerake taigen tagasi rulli ja lõigake kuueks väiksemaks rulliks.
- Korrake neid samme ka teise purgi jaoks.
- Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Kasutage puu jaoks 10 rulli ja 2 rulli tüve jaoks.
- Küpsetage jõulupuud 20 minutit, kuni jõulupuu on kuldpruun.
- Kasutage tuhksuhkrut ja sõstaraid kaunistamiseks.