Jõulupuu pidusai

Maitsvad moosirullid. Mis oleks veel pidulikum kui see jõulupuu jõululaupäeva hommikulauas? Piisavalt suur, et jagada terve perega!

Koostisosad

  • 2 purki Danerolles Croissant Classic
  • 2 x 6 tl moosi
  • Tuhksuhkrut kaunistamiseks
  • Sõstraid kaunistamiseks

Ettevalmistusmeetod

Jõulupuu pidusai
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini 180/200 ° C.
  2. Avage esimene purk ja keerake taigen lahti köögipinnal.
  3. Vajutage lõikejooned kokku ja määrige 6 tl moosi taignale.
  4. Keerake taigen tagasi rulli ja lõigake kuueks väiksemaks rulliks.
  5. Korrake neid samme ka teise purgi jaoks.
  6. Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Kasutage puu jaoks 10 rulli ja 2 rulli tüve jaoks.
  7. Küpsetage jõulupuud 20 minutit, kuni jõulupuu on kuldpruun.
  8. Kasutage tuhksuhkrut ja sõstaraid kaunistamiseks.