Eesti
Peida filtrid

Prantsuse röstsai, kaneeli ja Kreeka pähklitega

Kas te otsite ülimat retsepti hiliseks hommikusöögiks? Proovige meie ahjus küpsetatud Prantsuse röstsaia kaneeli ja Kreeka pähklitega.

Koostisosad

  • 2 purki Danerolles Croissant Classic
  • 6 muna
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 4 spl kaneeli
  • 125 ml toidukoort
  • Võid vormi määrimiseks
  • 100 ml vahtrasiirupit
  • Pakk Kreeka pähkleid

Ettevalmistusmeetod

Prantsuse röstsai, kaneeli ja Kreeka pähklitega
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini  180 ° C.
  2. Määrige küpsetusvorm võiga.
  3. Lõigake taigen mööda lõikejooni viiludeks (nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt). Seejärel voltige viilud õrnalt kokku ning asetage küpsetusvormi.
  4. Kausis kloppige munad lahti ning lisage koor, kaneel ja vanillisuhkur ja segage korralikult.  Seejärel valage segu taignale nii, et segu voolab ka läbi taigna pragude.
  5. Küpsetage kuldpruuniks 25-30 minutit 180 ° C  juures .
  6. Laske Prantsuse röstsaial jahtuda 15 minutit. Seejärel valage vahtrasiirupiga üle ja puistake Kreeka pähklitega.