Mustika Croissant

Croissant on suupiste. Croissant mustikate ja moosiga on enam kui suupiste. Vaadake allpool olevat retsepti.

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • peotäis mustikaid
  • 1 muna pintseldamiseks
  • lusikatäis valget suhkrut
  • mandlilaastud

Ettevalmistusmeetod

Mustika Croissant
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini  180 ° C
  2. Avage purk ja keerake taigen välja
  3. Lõigake taigen mööda lõikejooni, et saaksite kuus kolmnurka.
  4. Asetage kolmnurk enda ette nii, et pikk teravam ots jääks teist eemale.
  5. Asetage mõned mustikad taignasse ja keerake croissant kokku.
  6. Korrake seda kõigi kuue kolmnurkse taignaosaga ja asetage need küpsetuspaberiga kaetud  küpsetusplaadile.
  7. Kumerdage pisut croissante, et saaksite croissantile tuttava kuju.
  8. Pintseldage munakollasega.
  9. Puistake croissante suhkru ja mandlilaastudega.
  10. Küpsetage croissante 15 min kuni on kuldpruunid.