Lihapirukad

Mmm, pole kunagi olnud nii lihtne teha ise lihapirukaid. Maitsev, hõrgutav amps igaks peoks.

Koostisosad

  • 1 purk Denerolles Croissant Party Mini’s
  • 100g hakkliha
  • 1 väike sibul
  • 10g hakklihamaitseainet
  • 4 spl karrikastet või ketšupit
  • 1 muna

Ettevalmistusmeetod

Lihapirukad
  1. Eelkuumutage ahi temperatuurini  180 ° C
  2. Keerake taigen välja, rullige lahti ja lõigake vertikaalsed jooned läbi. Vajutage horisontaaljooned kokku, et saaksite 12 ristkülikukujulist taignatükki.
  3. Lõigake sibul hästi väikesteks tükkideks.
  4. Segage kokku lõigatud sibul, hakkliha, pool muna ja hakklihamaitseaine. Valmistage 12 väikest vorstikest.
  5. Määrige karrikastet või ketšupit taignale, asetage vorstike taigna keskele (nii, et hakkliha otsad oleksid natukene külgedelt paista) ja rullige.
  6. Asetage lihapirukad  küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile.
  7. Pintseldage pirukad järelejäänud munaga.
  8. Küpsetage pirukaid 10-15 min.