Kleepuvad kaneelirullid

Magus maitse ja meeldiv kaneelilõhn muudavad teie päeva. Proovige meie versiooni kleepuvatest kaneelirullidest Danerolles Croissant taignaga. Te ei kahetse seda.

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 50g võid (toatemperatuuril)
  • 4 spl kaneeli
  • 4 spl valget suhrut
  • 100g tuhksuhkrut

Ettevalmistusmeetod

Kleepuvad kaneelirullid
  1. Laske või temperatuuril tõusta toatemperatuurini
  2. Segage või nelja lusikatäie kaneeliga
  3. Avage Klassikaline Croissant ja laotage rull lahti
  4. Sulgege lõikejooned sõrmedega, et saaksite ühe suure taigna
  5. Kasutage nuga, et panna kaneeli ja või segu taignale
  6. Puistake üle valge suhkruga
  7. Keerake taigen tagasi rulli ja lõigake kuueks tükiks
  8. Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile
  9. Küpsetage ahjus temperatuuril 180-200°C umbes 15 minutit
  10. Glasuuri valmistamiseks segage kokku tuhksuhkur vähese veega
  11. Laske kaneelirullidel pärast küpsemist jahtuda ja katke glasuuriga, kasutades väikest lusikat.
  12. Nautige!