Eesti
Peida filtrid

Kaneelirullid

Nii pühapäeva hommikul kui ka mõnel pimedamal õhtupoolikul, need kaneelirullid pakuvad tõelist maitsenaudingut.

 

Koostisosad

  • 1 purk Danerolles Croissant Classic
  • 50g toasooja võid
  • 2 spl kaneeli
  • 3 spl valget suhkrut
  • 3 spl pruuni suhkrut
  • Tuhksuhkrut (valikuline – glasuuriks)

Ettevalmistusmeetod

Kaneelirullid
  1. Avage purk, rullige taigen lahti ning vajutage taigna lõikejooned kokku.
  2. Segage kokku toasoe või, kaneel, valge suhkur ja pruun suhkur ning määrige taignale võinoaga. Ärge unustage ka nurgad korralikult määrida.
  3. Rullige taigen kokku ja lõigake viilud.
  4. Asetage kaneelirullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Küpsetage eelkuumutatud ahjus 180 ° C juures u. 15-20 minutit, hoidke silm peal – kõik ahjud küpsetavad natukene erinevalt.
  5. Kui kaneelirullid on värskelt küpsetatud ja kuumad, serveerige ilma glasuurita. Kui mitte, siis valmistage glasuur tuhksuhkru ja vähese veega ning lisage kaneelirullidele.
  6. Nautige:)